Ompelukurssit

Kesän ompelukurssit

"Cuff" dress

"Cuff" dress

la 27.07.2024 kello 10:00 –18:00

Cuff dress on The Assemply linen suosituimpia mekkomalleja. Siinä on kimonohihat kuminauhoilla, leikkaussaumat yläosassa, kuminauhavyötärö ja sivusaumataskut. Tässä mekossa on hyvä palata töihin kesän vielä jatkuessa…  Kankaiksi sopivat useimmat ohuet ja keskivahvat puuvillakankaat sekä ohuehkot pellavat. Kurssin hinta on 120 € + kangas. Kankaisiin voit tutustua etukäteen verkkokaupassa. Työn lomassa nautimme yhdessä kasvislounaan ja kahvit.

Koot XS-3XL

Ilmoittautuminen on sitova!

Vaikeusaste helpohko.

Mukaan mahtuu 4 osallistujaa. Paikkoja on vapaana 1 kappaletta.

"Factory" dress

"Factory" dress

la 03.08.2024 kello 10:00 –18:00

“Factory”-mekossa palataan lomalta töihin! Mekko sujahtaa päänläpi, hihoissa on rennot käänteet (voi myös jättää pois) ja sivusaumoissa taskut. Kankaiksi sopivat useimmat ohuet ja keskivahvat puuvillakankaat sekä pellavat, neulokset ja vaikka viskoosi!  Kurssin hinta on 120 € + kangas. Kankaisiin voit tutustua etukäteen verkkokaupassa. Työn lomassa nautimme yhdessä kasvislounaan ja kahvit.

Koot 34-56

Ilmoittautuminen on sitova!

Vaikeusaste helpohko.

Mukaan mahtuu 4 osallistujaa. Paikkoja on vapaana 4 kappaletta.

Yksityisjamit, eikö kursseista löydy sopivaa, tai haluatko kurssille ystäviesi kanssa?

Taitojamit voidaan järjestää myös tilauksesta. Kokoa vähintään 4 henkilön ryhmä, ehdota teemaa ja sovitellaan aika jameille.

Jamit sopivat hyvin myös osaksi polttareita, pikkujouluja tai työhyvinvointipäivää.

Info

Missä taitojameja pidetään?

Taitojamit pidetään Lempäälän vanhalla asemalla osoitteessa Asematie 6
37500 Lempäälä.

Kuka ohjaa taitojameja?

Minä Eeva Aalto ohjaan Taitojameja suurella ilolla ja ammattitaidolla. Olen koulutukseltani vaatetusartesaani, käsityönopettaja ja sisustussuunnittelija.

Mitä taitojamit maksaa?

Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet kurssimaksun suorittamiseen. Maksu kattaa kaikki ompelutarvikkeet (ellei muuta mainintaa). Kangas maksetaan erikseen käytön mukaan paikanpäällä.

Voinko osallistumiseni peruuttaa?

Ilmoittautuminen on sitova, maksua ei palauteta. Varaamasi paikan voit siirtää toiselle henkilölle tai mahdollisesti myöhemmälle kurssille. Ole tällöin aina yhteydessä henkilökohtaisesti!

eeva@taitojamit.fi

Taitojamien puoti

Taitojamien ihastuttavalla puodilla on myynnissä laadukkaita kankaita, kaavoja sekä mallivaatteita ja kotimaisia artesaani tuotteita. Puoti on auki kurssilauantaisin klo 11-14 ja verkossa aina!

Talon kiireetön ja lämmin tunnelma kutsuu viihtymään.